2018-09-30 430 瀏覽
熟我嘅朋友都知道我係八戶屋嘅捧場客,平時我哋都係夜晚先會嚟食晚飯,今日就嚟咗食午餐啦!估唔到呢度假日都有午市套餐,價錢都唔係非常之貴,係可以接受嘅!我哋一行四人分別叫咗四個套餐,包括叉燒拉麵同埋吉列豬扒拉麵,呢度嘅拉麵就比較遜色,但係吉列豬扒嘅炸份就好薄,炸得好好啦!另外我哋仲帶咗網燒牛扒定食,牛扒味好濃郁啊。牛肉鍋定食有好豐富嘅配料,例如粉絲,魚片,雞蛋,配飯食真係一流!牛肉鍋定食同埋網銷牛扒定食呢都有豐富嘅前菜同埋有茶蒸碗,食完一個定食真係飽到上心口!除咗定食之外,我哋仲叫咗少少壽司,包括海膽軍艦同埋帶子壽司,一如以往,呢兩款壽司都冇令我地失望,海膽同埋帶子都好肥美同好新鮮呀!每一份午餐都可以配飲品,本身餐就跟咗免費嘅凍熱飲,例如奶茶,檸檬茶,柑桔檸檬等等,我哋分別帶咗兩杯金橘檸檬同埋兩杯凍檸茶,味道就正正常常啦!

叉燒拉麵
吉列豬扒拉麵