本人第一次喺openrice寫食評,因為真係極度不滿😅🙏🏻呢篇野係坐喺餐廳食呢個所謂放題期間打的,真係太唔開心了120分鐘牛扒放題,兩人共$556,連加一$611一坐低侍應已經話六款主菜入面有兩款都冇諗住叫三樣主菜,又比侍應話一次淨係叫住兩樣先,話驚啲野食凍喎😅😅侍應同你講野都係插住褲袋咁,非常串嘴首先,日式醬燒牛柳完全冇牛味,中間位咬到牙較都軟埋…普通茶餐廳都好食過佢牛面頰就好似煲湯淨低嘅肉,又係冇肉味可言雞扒又係茶餐廳質素😅日式未噌芝士意大利飯只係撈左汁嘅飯,完全冇意大利飯應有嘅顆粒感、硬度同黏稠感迷你自助吧就係兩張長檯拼埋,甜品只有泡芙同兩款蛋糕,味道非常一般唯一好食啲嘅係最唔值錢嘅薯餅同薯條…收人每位三百幾蚊食兩個鐘嘢飲都淨係包一杯見其他食評話有movenpick雪糕,但當日去只有雀巢雪糕😅😅成間嘢俾人感覺就係非常非常孤寒😅🙏🏻千!祈!唔!好!黎!尤其係食呢個所謂牛扒放題😅真係極度極度失望,性價比極低!咁嘅質素都喺觀塘生存到,非常令人不解🥲

120分鐘牛扒放題,兩人共$556,連加一$611

一坐低侍應已經話六款主菜入面有兩款都冇

牛面頰就好似煲湯淨低嘅肉,又係冇肉味可言
雞扒又係茶餐廳質素😅
唯一好食啲嘅係最唔值錢嘅薯餅同薯條…
收人每位三百幾蚊食兩個鐘嘢飲都淨係包一杯
成間嘢俾人感覺就係非常非常孤寒😅🙏🏻

咁嘅質素都喺觀塘生存到,非常令人不解🥲
2024-01-23