2021-06-21 442 瀏覽
好耐冇打邊爐啦!始終而家都夏日炎炎💦💦要打邊爐真係未必有咁好既胃口!不過今日黎到呢間邊爐!第一樣野已經加左好多分!就係佢環境好乾淨☺️仲要冷氣好夠!岩哂打邊爐🙈🙈先講翻食物方面!呢間邊爐係單點形式!所以食物質素一定有翻咁上下既水平😘😘首先!我order左一個安格斯牛肉拼一口牛柳粒!果然係安格斯牛肉!厚切得黎!牛味非常香濃👅👅入口即化!吾會有渣!最正係果陣牛味!完全稱得上係齒頰留香😋另外一樣!我就叫左邪惡既始祖!牛胸油😈😈完完全全係omg黎形容!好似食緊牛油咁!香甜到呢🤤🤤🤤鵝🦢膠呢!完全冇腥味!證明處理得十分乾淨!入口爽脆🤑證明一定吾係雪藏貨🥱夠哂新鮮😋鮮魚片!夠哂魚味!肉質鮮甜嫩口😎中意食魚既人必點👀👀最後!一定要講既係佢個鮮雞湯!煲到金黃色👅👅好似飲緊牛油咁🙈🙈湯味層次豐富☺️香!甜!鮮得黎!又吾覺得肥膩🎉淥埋啲牛落去絕對稱得上為絕配😋😋

淥埋啲牛落去絕對稱得上為絕配😋😋
2021-06-15