2023-09-18 144 瀏覽
之前飲過既好似係芝麻糯糯糯,真心覺得一般,同埋當時d staff 態度好似唔憂做咁就冇再去幫襯話說尋晚9/17號,同frd突然想飲杯嘢、我地都係鍾意飲燕麥奶所以我推介去milksha既因為佢哋有燕麥奶選擇,點知佢哋冇曬芋頭、又大排長龍、咁算啦,我就突然醒起隔離珍煮丹都有燕麥奶架wor,就飄左過去睇,果然有十份芋芋可以選擇轉燕麥奶。因為佢哋個熱飲機壞左,咁唯有叫微冰、3分糖(至少要3分)、因為唔洗排隊,等唔洗3分鐘就有。第一啖飲落去、哇~驚為天人,好好飲、好似麥精既味道(因為燕麥奶都係同麥精同宗既)、係甜左少少但都可以接受、呢個我絕對會encore同埋尋日個妹妹staff大陸好有禮貌~感覺唔同左,絕對可以再幫襯返
)、係甜左少少但都可以接受、呢個我絕對會encore
十份芋芋
2023-09-17
$40 (宵夜)
十份芋芋
  • 十份芋芋轉燕麥奶