2020-07-01 38 瀏覽
40度都阻唔到香港人喜愛打邊爐既,況且麻辣火鍋越辣越過癮,我最愛既渝味曉宇重慶老火鍋就熱一熱都要去,今眉去左灣仔QRE PLAZA店,地點方便又容易搵。而家點餐只需掃一掃QR Code便可以喇,好環保,我地2人都唔係食得好多野,就叫左美國安格斯優質肥牛、手打蝦滑、韮菜豬肉餃、萵筍條、珊瑚蚌、現炸豆皮、今期仲有本月推介~鮮活海蟶,我地都唔執輸叫左半份。呢度有樣好,唔使下下叫大大碟,有半份叫,可以試多幾款美食。2個人有傾有講咁都唔錯,呢度唔算迫,極度有空間感,設計有別於其他火鍋店,而且抽氣好好,如果覺得食完有浸味,門口仲有衣物除味劑比大家用,仲有酒精紙提供,真係食得安心又放心。