2019-04-28 71 瀏覽
今次其實係第二次黎呢度上次經驗都已經麻麻地,但都叫做坐得低有食過,但今次就完全係負面體驗....上次係lunch time打算黎試新野,見佢有兩層都幾多位,被安排坐上層樓梯口張圓枱我地4個人,隔左一陣搭左3個人落黎,一睇就知張枱其實頂盡6位.坐7個除左好迫之外,路口嗰幾個人其實好危險,隨時照頭淋,而且枱面擺唔哂咁多個人嘅食物同飲品我地兩邊都各有1個人嘅食物出錯左,單係打啱嘅,但因為時間緊迫選擇接受錯誤嘅食物然後我等左足足半粒鐘以上先有野食,遲過哂周圍嘅人講返今次有幾負面,lunch time冇book枱入到黎,見到地下嗰層有吉位,但唔夠4個人一齊坐,店員叫我地上樓睇下有冇,仲話一係分兩枱分兩枱咁我做乜要一齊食飯?上到去大把吉位諗住坐低,點知有店員話後面有枱8個walk in上緊黎叫我地落返去,仲話其他枱有人book左大家都係walk in,我得4個人就要走?呢啲安排完全不知所謂,既然咁唔憂做都唔爭在少咁幾個客
今次其實係第二次黎呢度

然後我等左足足半粒鐘以上先有野食,遲過哂周圍嘅人

分兩枱咁我做乜要一齊食飯?
大家都係walk in,我得4個人就要走?
呢啲安排完全不知所謂,既然咁唔憂做都唔爭在少咁幾個客
2019-04-10