2022-01-19 17 瀏覽
成日都懶得煮,疫情又令到堂食無左,帶阿仔佐敦學野,行行下就見到呢間burger lab,就入去買外賣一入到去,唔好以為細細間,睇落都有8張櫈,個日下午,就係疫情無乜人坐响度食,眼見好多人都係外賣,我叫完外賣就坐响度,又有音樂聽,幾好,一個ftm,係要輕鬆下返到屋企,已經忍唔住開餐,得我同阿仔食,份果好足料burger跟餐有飲品,我叫左個提子汁不得不佩服既係返到屋企個burger 仲甘大個,無扁晒鵝肝牛肉漢堡返到屋企,諗到無諗,緊係食左個burger 先,想試下個包皮係咪脆,就切開一半,同個burger真係好。大。個。好。juicy 😂 個包皮真係好脆,值得等15分鐘外賣再返屋企用左30分鐘,到仲keep 到唔墮皮,個皮仲脹卜卜 ,真係好正咬落口,先感受到包既脆,隨即個鵝肝汁同牛肉汁响咀角漏岀來個牛肉同鵝肝配搭好好,唔會搶走大家個味,之後配料既生菜🥬蕃茄都好新鮮Burger 配薯條🍟加飲品學鄭生話齋,定劣薯條加5元芝士值得一試個芝士味好濃又粒粒芝士薯條可揀薯仔或蕃薯,我揀係揀薯條啦,啲薯條同當奴個啲無得比,過左甘耐仲唔油同淋,條條都甘大條肉肉薯條🍟BBQ雞翼BBQ味好濃,而且雞翼炸過再加

返到屋企,已經忍唔住開餐,得我同阿仔食,份果好足料
burger跟餐有飲品,我叫左個提子汁

鵝肝牛肉漢堡、bbq雞翼、薯條

不得不佩服既係返到屋企個burger 仲甘大個,無扁晒

鵝肝牛肉漢堡
牛肉鵝肝漢堡

牛肉鵝肝漢堡

咬落口,先感受到包既脆,隨即個鵝肝汁同牛肉汁响咀角漏岀來

Burger 配薯條🍟加飲品

個芝士味好濃又粒粒芝士
肉肉薯條🍟

BBQ雞翼
BBQ雞翼

BBQ味好濃,而且雞翼炸過再加bbq醬,勁惹味,又係食唔停口
不過阿仔話有少少辣,可能係小朋友個味覺唔同,我自己就反而想多少少bbq汁

2022-01-17
15 分鐘 (外賣自取)
  • 牛肉鵝肝漢堡