2024-04-20 56 瀏覽
📍 二鍋頭地址:尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓同朋友喺尖沙咀聚會 我哋選擇咗去二鍋頭食火鍋放題🔥佢地既價錢吸引 裝修都整潔 地方闊落坐得好舒服 〰️出面自助區有醬料同飲品,另外仲有火鍋配料包括丸類、蔬菜、即食麵等 非常推介👍🐟 醬香味烤清江魚煲原條清江魚 口味可選麻辣/香辣/酸辣/醬香 💨大大條的清江魚肉質細膩結實 魚皮酥香 味道很鮮甜 💦🐮 火焰牛尾煲記得把握時間打卡呀!! 牛尾煲上枱後會點火架 💓牛尾大大件肉質細嫩 牛味香濃 搭配獨特的調味料 菜色香味俱佳 ✨🥘 鴛鴦鍋有10款湯底選擇 我哋揀咗比較清啲嘅蕃茄薯仔鍋&越式香濃牛肉鍋 🥢湯底都好有驚喜 配上安格斯牛、鮮甜🦐 脆皖魚片等 好滿足ahhhh🙌🏻#二鍋頭雞煲火鍋#火鍋#放題#性價比高#食好西#好去處#香港好去處#美食 #雞煲 #豬手 #牛尾煲 #烤魚 #尖沙咀 #尖沙咀美食
📍 二鍋頭
地址:尖沙咀漆咸道南53-55號嘉芙中心1樓