餐廳: 小雨天 (葵涌廣場)
資訊:

2023-11-24 369 瀏覽
兩個人食咗$178食到一半先醒起無影相叫咗兩個小辣過橋米線,各自加咗餸另外加咗一份蒜蓉雲吞、一份過橋雙拼餃子先講米線個湯頭完全無味,唔咸唔辣,只有撈到有辣油嗰啲位有啲機械式嘅辣味,唔香無辣油嗰啲位係完全無味但我係成個肉醬撈哂落去個湯到,都少少咸香味都無係份量好大,食到個人好飽,但唔好食之後講蒜蓉雲吞其實唔係好分到佢個雲吞同餃子,個樣同味道都差唔多餡料都係無乜味食落去一陣生蒜蓉味同有啲辣油但個辣油同米線係同一個,得辣唔香雙拼水餃係得個椰菜餃有啲甜味,韭菜餃就同雲吞一樣無味點唔點醋都係咁同埋佢無論雲吞定餃子都係勁厚皮嘅款式總結黎講,呢一餐係嘥quota食完都唔知自己食咗咩😶講少少服務,因為佢都幾爆,係咁搭枱,所以上菜上到好亂同埋我哋係見佢咁爆以為佢好好食先入去,點知同枱另外兩位都係咁,米線上到黎食咗一啖就話「無味嘅?」我諗好多人都係咁中伏😓
兩個人食咗$178
食到一半先醒起無影相
叫咗兩個小辣過橋米線,各自加咗餸
另外加咗一份蒜蓉雲吞、一份過橋雙拼餃子
先講米線
無辣油嗰啲位係完全無味
但我係成個肉醬撈哂落去個湯到,都少少咸香味都無
係份量好大,食到個人好飽,但唔好食
之後講蒜蓉雲吞
其實唔係好分到佢個雲吞同餃子,個樣同味道都差唔多
餡料都係無乜味
食落去一陣生蒜蓉味同有啲辣油
但個辣油同米線係同一個,得辣唔香
雙拼水餃係得個椰菜餃有啲甜味,韭菜餃就同雲吞一樣無味
點唔點醋都係咁
同埋佢無論雲吞定餃子都係勁厚皮嘅款式
總結黎講,呢一餐係嘥quota
食完都唔知自己食咗咩😶

講少少服務,因為佢都幾爆,係咁搭枱,所以上菜上到好亂
我諗好多人都係咁中伏😓