2024-02-15 562 瀏覽
之前約左朋友係佐敦食飯,係網上面search「佐敦美食」,意外穩到依間好多人讚嘅「街坊糕點鋪」,所以就順便買嚟試下!果然冇令人失望!!一定要講嘅係我食嘅依 4 款糕點甜度都好適中,而且口感超好,感覺每款糕點都係真材實料,真係好耐冇食過味道同口感都咁好嘅糕點!!椰汁斑斕卷 - 好鍾意,超推薦!椰汁味好香,加上斑斕味,真係好正👍!雖然佢一層一層嘅,但驚喜嘅係佢嘅口感一啲都唔厚實!整體好清新!黑糖薑汁糕 - 亦都係好鍾意嘅一款!唔單只有好重嘅薑味,另外仲帶啲黑糖嘅香味!真係第一次食到有咁重薑味嘅薑汁糕,超正!芝麻糕 - 芝麻嘅味道既濃郁又香,好值得一試!紅豆糕 - 雖然味道上冇乜驚喜,但入面有好多紅豆,勁足料,好適合鍾意紅豆嘅朋友!另外,佢地仲有其他口味嘅糕點,好似牛奶布甸、芒果布甸、馬豆凍糕、飲品、桃膠楊枝甘露、椰汁西米紫米露等等,聽講都唔錯!建議大家盡量早啲嚟,因為佢地熱賣嘅糕點甜品都賣得幾快!*佢地禮拜日唔開

芝麻糕 - 芝麻嘅味道既濃郁又香,好值得一試!

建議大家盡量早啲嚟,因為佢地熱賣嘅糕點甜品都賣得幾快!
*佢地禮拜日唔開
外賣自取