2017-07-22 192 瀏覽
係元朗幾次揾野食見到呢個最正放題牌,今日終於行動去試下有幾正。個位置都幾易揾,係千式廣場後面小巷落樓。中午十二點幾食晏時間入去已經9成滿,有一家大細有男男女女聚會都幾熱鬧。坐低第一件事叫野食,放題嘛🤣當然叫左食左先。有好多款咼,餐廳主打日式西式。所以壽司都有卷類,手卷,刺身,手握款揀。天婦羅,煮物,牛羊扒,主食拉麵烏冬,煎魚炒蜆,串燒......火煱都有。我地攞哂啲點餐紙劃劃劃,好興奮甘等左一陣,野食好快上齊,佢地效率好高。壽司一口一粒,飯細細魚大件好新鮮,天婦羅推介👍🏻炸到皮簿簿地入口入面既南瓜蝦都係好juicy既,我encore左3次。印度溥餅煎到半脆好香口,有朱古力或咖哩汁揀。青魚同三文魚頭都一定要試,皮脆肉嫩多汁誠意之作👍🏻。另飲品櫃上至Somersby 下至菊花茶都有,另外有梅酒清酒叫,好多選擇。餐廳雖然人多坐滿,但係有好多卡位,同埋最緊要個坐位夠大,張枱夠大,上野快,執枱快,食放題最驚人多位細食得唔舒服甘就掃興啦。整體感覺十分滿意呀,今日食得好開心,又抵食又舒服。唔使一定大集團最緊要用心做👍🏻

炒蜆壽司
鯖魚

印度溥餅煎到半脆好香口,有朱古力或咖哩汁揀。
印度薄餅
螺肉
天婦羅

青魚同三文魚頭都一定要試,皮脆肉嫩多汁誠意之作👍🏻。
燒三文魚

2017-07-19