同朋友👩🏻‍🚀一齊喺旺角,佢帶咗我嚟呢間新加坡🇸🇬餐廳🍴🥢,朋友👩🏻‍🚀話呢度超級抵食,仲幾美味,咁我就腦筋休息跟住朋友👩🏻‍🚀食好嘢🤣晚餐「2人套餐(送白飯)」價格 $218(ABC餐各選1種),咁我哋揀咗「精選排骨肉骨茶 Superior Spare Ribs Bak Kut Teh」、「新加坡海南雞(例牌)Singapore Hainan Chicken」、「泰式滷水豬蹄 THAI Braised Pig Trotter」,套餐送 熱飲(凍飲+3元,汽水+5元,特飲+8元)🤣「新加坡🇸🇬海南雞」雞肉嫩滑幾好食🤣,仲有我鍾意嘅星加坡🇸🇬黑醬油可以沾雞食👍「精選排骨肉骨茶」:肉骨茶味道濃郁有強勁胡椒味,好好飲兼飲落成身暖晒🤩;排骨有4條,肉質軟熟,一咬肉就離骨👍;肉骨茶仲可以無限添飲🤩「泰式🇹🇭滷水豬蹄」:豬蹄煮得超級腍超級軟熟😋;泰式🇹🇭滷水汁甜甜哋,又係味道濃郁🤣仲叫咗 $78「蒜蓉炒芥蘭」,芥蘭菜🥬好新鮮,食落非常爽脆,蒜蓉炒簡單又好食,仲非常大碟,份量超多🤩仲叫咗「紅豆冰」同埋「新加坡薑茶」,兩杯都係特飲,兩杯都加 $8;薑茶有勁薑味,我鍾意🤣呢度仲有一個簡單嘅自助生果吧🍑🍈

呢度仲有一個簡單嘅自助生果吧🍑🍈🍅🍐🥗👍

真係超級抵食🤩🤣