2024-05-02 54 瀏覽
同🐧🐧 buddy 係APM 行完街街🛍 突然好想盡情食燒肉刷餐勁🍖🍖🍖 就決定食依間超豐富嘅任食日式燒肉店🤩🌟 我哋㨂咗Lv 3 嘅澳洲和牛海鮮放題🐮 頭一round 份量十足😍 首先黎個原條醃漬封門柳🤤 牛味超級濃厚😋 控制火喉燒至五成熟,口感就恰到好處,外脆內嫩,焦香四溢,勁高質🤤之後再黎個豪華牛拼盤🥰 牛肋肉、牛胸腹、牛板腱、牛舌等各個部位都有得食😋 超級滿足🤭 🐧 始終情有獨終牛板腱🤭 味道又濃又香,口感煙韌又彈牙,真係回味無窮👍 適逢痛風海鮮祭,仲加點咗份量十足嘅海鮮拼盤,內含鮑魚、大蝦、帶子、鮮蠔等新鮮海產🌟 尤其喜歡佢哋嘅蠔🤤 大隻又肥美,色澤亮麗鮮嫩,食落滿滿嘅海水鹹鮮滋味,真係好正🫶 除了以上嘅食品,仲可以透過QR code 下單,或到訪餐廳自助區,無限任食多款燒物、熟食、沙律、甜品同埋飲品,令人極級滿意和高興🤭🤭🤭