2024-01-27 89 瀏覽
由中學食到大學就快畢業,之前次次嚟食都係嗌湯飯,唔知點解今次食 問侍應有冇湯飯 佢話冇。仲要話喺度返工咁耐都冇見過,咁我之前係食咗啲咩..我都唔知,同埋唔知點解佢講嘢可以咁串😅好啦,個泡菜湯嚟到,一嚿泡菜都冇,個湯面頭飄咗一層好油膩既辣油,湯底一啲酸味同泡菜味都冇(可以睇相),係完全冇泡菜的😃於是我問侍應呢個係咪泡菜豬肉湯,點解會冇泡菜 都冇酸味?佢話啲泡菜溶咗落湯底(我笑咗出聲),咁都算啦,我再問佢咁湯底點解冇泡菜味?佢就叫老細嚟應我,老細嘅回答都一樣,話啲味道溶咗落湯底,佢都解釋唔到點解冇泡菜,於是話直接拎一兜泡菜俾我。咁都冇辦法啦,個湯底又冇鹹味又冇酸味,都唔知可以點算。最差既一次體驗,唔知間餐廳發生咩事..唉另外朋友嗌既蕃茄辣湯麵,唔知點解變咗撈麵咁,冇湯 變咗一堆汁,食咗一半已經覺得好鹹好口渴,飲完佢杯野飲之後都係唔解渴..😖總之就以後都唔會幫襯,已入我blacklist😀如果大家想試都可以,唔好抱有任何期望,應該就唔會有事!

最差既一次體驗,唔知間餐廳發生咩事..唉

總之就以後都唔會幫襯,已入我blacklist😀
如果大家想試都可以,唔好抱有任何期望,應該就唔會有事!

香辣泡菜豬肉湯
茶餐C