2022-01-11 379 瀏覽
今日去石門呢邊工廠區見工,朋友同我講京瑞呢邊有好多野食!哥哥仔睇吃播太多,話想食炸雞🍗咁啱係OpenRice 見到就俾佢揀定先🤣🤣🤣食物甜辣炸雞原本想叫熔岩芝士炸雞,但姐姐話呢個堅辣!佢食得辣都覺得好辣🤪冇幾多客嗌呢個…佢哋就介紹我試呢個,冇咁辣,但好惹味!真心好介紹❤️❤️❤️勁好食!甜甜地又唔係好辣❤️哥哥仔勁鐘意估唔到弟弟都食到🤣雪山芝士炸雞哥哥認真識揀🤣🤣🤣呢個真係好似雪山,勁香芝士,因為外賣關係,我焗熱返少少,啲芝士溶一溶勁香🥰雞肉卡巴真係勁大碌放落去有20cm長架!點解會嗌呢個呢?🤣🤣🤣事緣係上次係第二間食過好食,見到呢到有,我想再食呢個勁足料!勁好食😋好清新~~我老公分開一半話要食😂驚我飽得濟又分得幾靚❤️🤣炸魷魚鬚呢個係老公嗌嘅,佢話好耐都冇食過…我覺得係好有以前嘅風味🤣啲魷魚🦑依舊𡁻到牙鉸攰🤣🤣🤣其他可以收以下嘅payment,勁方便⭕️💪🏻Menu 更新左,我以為仲有得淨係加小食一個價錢🥲最後我冇加,因為佢哋嘅飲品係汽水,同埋姐姐話加錢嘅份量比較少,好似我咁拎返去share就叫regular抵啲❤️係等嘅時候見到馬鐵線自取免運費,我就搞笑咁問🤣🤣🤣依家屯馬綫係咪成條都到🤣🤣🤣佢哋

食物

甜辣炸雞
佢哋就介紹我試呢個,冇咁辣,但好惹味!

估唔到弟弟都食到🤣

真係勁大碌
呢個勁足料!勁好食😋好清新~~

我老公分開一半話要食😂驚我飽得濟
又分得幾靚❤️🤣

炸魷魚鬚
呢個係老公嗌嘅,佢話好耐都冇食過…
我覺得係好有以前嘅風味🤣啲魷魚🦑依舊𡁻到牙鉸攰🤣🤣🤣
炸魷魚鬚

其他

可以收以下嘅payment,勁方便⭕️💪🏻

佢哋笑住講最遠只係大圍至烏溪沙咋
嗱嗱嗱
有福啦🥰可惜我唔係住馬鐵沿線🥲

2022-01-11
15 分鐘 (外賣自取)
下午茶