原來The ONE有間日式餐廳係食卷物既,朋友想食就一齊試下呢間😋.🌟超級龍卷風 $98卷物既材料好豐富,包括鰻魚、蝦、芝士、青瓜同埋脆片🤩一咬落去,先係感受到鰻魚既滑嫩,蝦又夠哂彈牙,再配上芝士嘅香濃同埋青瓜嘅爽脆,仲加埋啲脆片係上面,真係大滿足!🤤🌟柚想蝦你沙律 $108呢個沙律好開胃,蝦好新鮮,仲有啲微微甜嘅柚子果肉,配埋牛油果令到沙律更加濃郁,配搭得好好,平時唔中意食菜既我都會不知不覺會食左好多菜🤣❤️🌟櫻花蝦原條茄子燒 $88茄子燒得好香,入口即化,仲有種微微鹹既味道,而上面既櫻花蝦就好鮮甜,令到成個味道剛剛好🥰🌟鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32呢個串燒真係好有創意呀👍🏻,用黑豚肉包住荔枝燒製,肉質好香口,一咬落去就咇哂荔枝既果汁出黎,好juicy呀🤤.🌟黑豚豬頸肉串燒 $32豬頸肉串燒燒得好香口,味道醃得岩岩好,正呀👍🏻📍古今二 (The ONE)地址: 尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖
🌟超級龍卷風 $98

🌟柚想蝦你沙律 $108
柚想蝦你沙律

🌟櫻花蝦原條茄子燒 $88
櫻花蝦原條茄子燒

🌟鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 $32
🌟黑豚豬頸肉串燒 $32
豬頸肉串燒燒得好香口,味道醃得岩岩好,正呀👍🏻
鹿兒島黑豚荔枝卷串燒 ,黑豚豬頸肉串燒

📍古今二 (The ONE)
地址: 尖沙咀彌敦道100號The ONE 5樓502號舖
2023-04-15