2022-01-10 97 瀏覽
➡️食盡荃灣之意大利菜 — PizzaExpress—————————————————PizzaExpress 成日都經過,但係又冇入過去食。今次經過發現二人餐都幾抵,一於試下啦!🔸 二人晚餐 $2891 頭盤 + 2 主食 + 2 飲品頭盤: 牛油果蕃茄沾醬呢個沾醬酸酸甜甜咁,好有質感,配埋薄薄既香草包,必試!主食: 新豬肉蕃茄Pizza呢個Pizza既芝士味重,而且番茄味濃,推介!重點係個pizza係有成十吋,兩個人食差d食唔曬🤣 另外,新豬肉同普通豬肉真係好似冇咩分別🤫主食: 卡邦尼忌廉意粉食埋Pizza再食呢個意粉,就會相對覺得淡口味左小小,忌廉嘅味道比較淡,亦都唔係好食到有蛋嘅味道🤔💭 Overall comment:呢一間係可以encore嘅pizza餐廳😇Join做會員,生日月可以送甜品set,就咁嗌要成百幾蚊㗎🤫甜品都好靚,味道幾好🤗🍽食物: 7/10🌌環境: 7/10👔服務: 7/10🎖CP值: 7/10
➡️食盡荃灣之意大利菜 — PizzaExpress
—————————————————

🔸 二人晚餐 $289
1 頭盤 + 2 主食 + 2 飲品

頭盤: 牛油果蕃茄沾醬

呢個沾醬酸酸甜甜咁,好有質感,配埋薄薄既香草包,必試!

主食: 新豬肉蕃茄Pizza

主食: 卡邦尼忌廉意粉