2022-01-19 406 瀏覽
呢一間係我地好鐘意食既餐廳,亦係小編同男朋友慶祝拍拖5週年既餐廳👫❤️————————————燒牛肉🥩牛肉燒得岩岩好,咬落仲係好juicy😚完全唔會乾柴,而且調味仲要岩岩好👍🏻————————————香茅燒魚🐟(沙巴龍躉)呢條燒魚絕對係全晚重點✨,上菜果時店員會幫手將魚𠝹開🥰勁大條(完全係4人份量),勁juicy🤩而且一d都唔會腥,仲要勁滑😚😚————————————牛油雞翼🐣呢一個雞翼係小編食過最好食既牛油雞翼🤭,蒜香同牛油mix得岩岩好😎,真係香到不得了,雞翼仲要係大大隻果種,超滿足🤤————————————鮮茄蟹肉湯檬🦀🍅如果講得誇張d真係可以話蟹肉多過檬粉😂 加埋蕃茄湯底,超惹味😋,隻蝦仲要已經剝左殼,性價比之選👍🏻————————————越式滴漏咖啡☕️味道好濃郁,加埋係杯底既煉奶,係一個新既體驗,仲可以打埋卡😛————————————蓮子龍眼冰🍹小編超愛呢個,飲落唔會太甜,勁勁勁多料😍(店員Ps:焗龍眼 唔會熱氣)
燒牛肉🥩
燒牛肉

————————————
香茅燒魚🐟(沙巴龍躉)

牛油雞翼🐣
牛油雞翼

鮮茄蟹肉湯檬🦀🍅
鮮茄蟹肉湯檬

越式滴漏咖啡☕️
越式滴漏咖啡

蓮子龍眼冰🍹
小編超愛呢個,飲落唔會太甜,勁勁勁多料😍
(店員Ps:焗龍眼 唔會熱氣)
燒牛肉
牛油雞翼