其實我唔大個女第一次食墨西哥菜,淨係知有啲Nachos / Corn Chips 嘅嘢,點啲醬食。🤣🤣今日同事帶我來呢度食Lunch , 本身都諗死啦,會唔會好辣㗎 (唔知點解感覺係食原隻辣椒咁), 坐低睇Menu ,竟然有我愛嘅pizza ,仲要都好似幾特別嘅手撕豬 (我平時食手撕雞多🤣🤣) , 個Lunch set 仲有starter ,我揀左Corn Chips 🤣🤣👍🏻👍🏻Corn Chips 先來,勁大份,根本一個人食完都唔使食主菜😅😅😅不過個corn chips 又真係好脆,點嘅醬係紅色,我以為係辣醬,但原來係蕃茄醬,不過都應該有加少少辣嘅,但我接受到。🤣👍🏻👍🏻同點醬食真係幾好食,唔覺唔覺食左半籃🤣🤣飽飽地嘅情況下,個手撕豬Pizza 送上來,賣相很不錯,拎起手上來,係超薄脆底,個底整得好好食,外面有啲似餅乾少少燶邊,中間係千島醬,甜甜地,上面舖満晒啲手撕豬,好好食呀!份量仲要好多,個set 仲包左杯Ice Tea ……講真,真係幾好食,又講真,份量太大真係食唔晒🤣🤣👍🏻👍🏻 下次3個人叫2個sets 好啦。BTW, 呢度啲裝修都幾有特色🤣

BTW, 呢度啲裝修都幾有特色🤣