2020-11-23 4508 瀏覽
今日同朋友放假一齊食好嘢🤤去咗一間幾有feel嘅餐廳😍,叫做"Frites Belgium on Tap"。同埋見佢又做緊半價promotion,所以決定試試佢😍。我地叫咗嗰0.5Kg招牌青口煲($245)。開頭冇咩expectation,因為覺得依啲應該都係啲普通嘢嚟。點知一食落口正到呢😍😍😍😍勁好食,唔會話得浸白酒味,又唔會太咸,嗰汁係濃稠度係啱啱好。啲青口唔算好大隻,但起碼正正常常唔會有怪味,隻隻都算新鮮。嗰青口煲重送薯條同一塊麵包。塊麵包浸落啲汁到真係冇得輸😍😍😍。我自己主菜就叫咗Fish & Frites($195)。份量真係好大份,味道亦都非常好味。我覺得依個價錢其實唔錯。炸魚嘅炸醬唔會話太厚,魚肉都算嫩滑,好好食😍。環境同員工服務態度都好好,餐廳氣氛都好開心,非常推薦大家試下👍🏻👍🏻。

今日同朋友放假一齊食好嘢🤤

• Fish and frites