2020-05-26 1138 瀏覽
The Cheese Cake Factory 就以食物分量多同埋30幾分傳奇芝士蛋糕而出名!今日午餐就叫咗Buffalo Wings, Pasta Da Vinci 同埋一個 Chocolate Tuxedo Cream Cheesecake. 想講每一款餸嘅份量都非常之多,點餐嘅朋友記得唔好眼大肚窄😂,我甘叫ge分量足夠令到兩個人飽!佢個buffalo Wings 識落偏酸而且辣辣地都幾開胃而且一份有大概八至10隻雞翼左右!已佢個pasta食落少少酸酸甜甜食落唔會太濟,其實食完呢兩個餸兩個人已經開始飽, 食埋最後個cheesecake 真係頂曬肚😂佢個cheesecake都好好味,好香濃嘅朱古力同埋芝士味。間餐廳食物分量多而且好味,如果下次去一定要試吓佢其他款式嘅菜同埋cheesecake 😋
Buffalo  Wings
Pasta  Da  Vinci
Chocolate  Tuxedo  Cream  Cheesecake