餐廳: 盈館
資訊:

2024-04-15 221 瀏覽
【享受美味的小吃之旅】今日要同大家介紹既係一間有不同精美美點既酒樓,🍲「紅米魚茸脆竹腸」脆竹腸其實就係米網腸,有啲似炸兩既感覺,同新穎既紅米魚茸完美結合,令人驚艷既外觀好似一張鮮花般綻放,紅綠配色好奪目,咬下一口,香脆既口感周鮮美既魚肉味道瞬間填滿味蕾,不單係外形精緻,更係口感與味道既完美昇華!🐟「手打順德鯪魚球」傳統手打魚丸既精湛工藝完美展現,帶黎獨特既口感同風味,精選順德特產既鯪魚慢慢人手打成細膩既魚丸,每一粒都係鮮嫩爽彈,口感綿密回彈!🥟「香煎鮮肉韭菜餃」韭菜餃子有香脆金黃既外觀,搭配住香醇既肉餡,精選既鮮肉搭配新鮮既韭菜,經過獨特既調味工藝,每一口都散發著濃郁既香氣,一口咬下,肉餡汁水四溢,咸香韭菜既香味此起彼伏,美味無比!🐟「甫魚乾蒸燒賣」蒸燒賣選用新鮮既甫魚乾搭配精心調制既餡料,蒸既過程中每一口都飽含鮮美既魚香,更加有肉餡既咸香鮮嫩,雙重滋味令人回味無窮!
【享受美味的小吃之旅】
今日要同大家介紹既係一間有不同精美美點既酒樓
🍲「紅米魚茸脆竹腸」
🐟「手打順德鯪魚球」
🥟「香煎鮮肉韭菜餃」
🐟「甫魚乾蒸燒賣」