2024-04-12 87 瀏覽
因為朋友食過推薦,所以今晚約埋屋企黎食晚飯。好彩一早BOOK左位,真係好旺場,見眼好多朋友呀、同事呀、屋企人聚餐,最得意有台係兄弟姊妹團,氣氛相當好😳私家菜既特色係食到餐廳既水準,又有家既味道!我覺得呢D 做得好好,食物質素亦好高,幾款菜色都好出色😎睇MENU都睇到口花花,勁多選擇!!真係樣樣都吸引!!最後決定叫以下幾款😜惹味蒜香豬串骨:豬肉調得好入味,蒜香又濃郁,烤得剛剛好,肉質嫩滑,真係一口接一口😍玻璃脆皮乳鴿:一上台已經美味撲面而來,乳鴿外皮酥脆透亮,肉質鮮嫩又多汁,與脆皮形成完美對比😊芙蓉蛋白蒸老虎斑:魚肉鮮嫩,蛋白柔嫩滑順,蒸煮技巧絕佳,帶來了豐富的口感和淡雅的風味🥰士多啤梨骨:酸甜勁開胃,士多啤梨酸甜香濃,搭配骨肉的口感,呢個獨特組合好有驚喜✌🏻蒜蓉粉絲蒸龍蝦:龍蝦肉質鮮美,粉絲入味,蒜蓉香氣四溢,蒸煮技巧使龍蝦保持了其鮮嫩的口感,令人回味無窮,愈食愈想食💋今餐完左已經忍唔住想約朋友食下一餐,試埋其他菜色🤩

今餐完左已經忍唔住想約朋友食下一餐,試埋其他菜色🤩
2024-03-30