🌱荳子☀️🍝🧇 荳子當初係荃灣開店先🤣睇住佢大 見證住佢愈開愈多分店 咁多年都站得住腳 質素當然有保證! 佢嘅鹹食食過幾次都好出性 性價比高 👍🏻今次就食甜品為主 果然沒有令我失望👻🍊GAT($58)造型非常可愛 三粒小桔仔 食落相當有驚喜 係炸左嘅糯米糍😍 外脆內軟 入面係奶黃餡好好味 😋最窩心係配上益力多雪芭 十分清新好味 可以中和返 炸桔仔嘅油膩感 同埋佢擺盤好有心思 真係成件藝術品咁 睇得食得😗😙Green tea Waffles 🧇 🍵 ($58)呢度嘅waffles 好特別 係圓圓的 好似donuts 咁好鬆軟 伴碟份量多到嚇親 有一堆蘋果加紅豆、爆爆珠 、果仁碎 、綠茶醬同牛奶醬 一球綠茶雪糕同cream 🤣🤣絕對唔會唔夠野送個waffles 成件事真係好滿足🥰絕對會再Encore 嘅cafe 性價比高 質素有保證
🌱荳子☀️🍝🧇

🍊GAT($58)
GAT

造型非常可愛 三粒小桔仔 食落相當有驚喜
係炸左嘅糯米糍😍 外脆內軟 入面係奶黃餡

Green tea Waffles 🧇 🍵 ($58)
Green tea Waffles

成件事真係好滿足🥰