🦀蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178可能系目前食過最好食既甲羅燒‼️ 甲羅燒有誠意蟹殼放左好多蟹肉蟹膏😍,非常足料,蟹肉蟹膏帶鮮香蟹味👍🏻,Risotto燉飯有驚喜😝,超creamy,每粒飯都沾滿醬汁,每啖都有濃郁奶油香味,但系唔會覺得膩,飯軟硬適中粒粒分明,配埋蟹肉一齊食更加香濃,好滿足!🍗月見鷄肉棒串 $88鷄肉棒串賣相靚,有3串,外面脆,入面紮實有雞肉同埋鷄軟骨,鷄軟骨唔太硬爽口令口感更豐富,配搭甜日式燒汁加埋生鷄蛋🍳,冇得輸😝🥗季節鮮花甜蔬菜沙律接骨木花 $108沙律色彩繽紛,加左食用花點綴🌺,有各種唔同的沙律菜🥗,有紅菜頭、番茄仔🍅、水蘿蔔🥕、仲有寶塔花菜🥦,寶塔花菜外型似松果,第一次食口感爽口😆,沙律用左接骨木花🏵️做汁好特別好香,味道有啲似荔枝百香果,酸甜適中開胃,整體好清新帶花香😉.✨半開放式空間大,木系奶油色裝潢,燈光柔和,坐得舒適,亦設有榻榻米座位,餐廳主打西日式混合料理.📍MUTA Restaurant by ATUM 尖沙咀彌敦道132號美麗華廣場1期地庫B131號舖.
🦀蟹肉蟹膏甲羅燒燉飯 $178

🍗月見鷄肉棒串 $88