2021-04-06 93 瀏覽
復活節假期大家都應該會周圍去玩去食😎依排天氣超熱☀️☀️所以今日想食甜品🍰🍨🍦🍧依間甜品店係位於黃大仙既《想甜嚐甜》💛我同老公星期六下午去到,但入面無客人,可能因為晏就時段少人食甜品,同埋地理位置唔算太方便😅但我地幾中意😂可以靜靜地又唔洗迫咁享受下🥳所以如果唔想等位又想靜靜地都建議依D時段去😂店鋪空間唔算大,得3-4張枱,但環境都舒服,聽聞佢地出名既係熔岩心太軟🌋,所以今次我地嗌左左一個每日限量既”阿華田心太軟”😍另外仲嗌左個”榴行曲”,因為我地兩個都中意食榴蓮🤪🌀限量阿華田心太軟 $50其實都有期待,因為寫住係熔岩心太軟專門店🧐好彩都真無令到我地失望,真係幾好味😋貌相係靚既,打卡岩哂📸而心太軟完全做到外脆,內流心,真係溶岩咁👍🏻仲有佢配既唔係雪糕而係自家乳酪🤤我真心中意😍我覺得阿華田味都幾正,再配埋乳酪既酸甜,好味👍🏻值得Encore😎🌀榴行曲 $54 其實係用D24榴蓮果肉配撘埋水晶珠,小丸子,珍珠等既糖水,我地覺得味道同貌相都可以既,但份量真係少,榴蓮果肉都少🥲而小丸子都唔夠煙韌😅所以我個人認爲依款性價比唔高😛總括一下,我覺得佢地個熔岩心太軟真係好味😍下次如果經過都會再去幫襯支持💛
復活節假期大家都應該會周圍去玩去食😎
依排天氣超熱☀️☀️
所以今日想食甜品🍰🍨🍦🍧

依間甜品店係位於黃大仙既《想甜嚐甜》💛

另外仲嗌左個”榴行曲”,因為我地兩個都中意食榴蓮🤪

🌀限量阿華田心太軟 $50
其實都有期待,因為寫住係熔岩心太軟專門店🧐
好彩都真無令到我地失望,真係幾好味😋
貌相係靚既,打卡岩哂📸
而心太軟完全做到外脆,內流心,真係溶岩咁👍🏻

仲有佢配既唔係雪糕而係自家乳酪🤤

🌀榴行曲 $54
所以我個人認爲依款性價比唔高😛

總括一下,我覺得佢地個熔岩心太軟真係好味😍
下次如果經過都會再去幫襯支持💛