餐廳: 龍門客棧 (麗豪酒店)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-03-24 177 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨出色京滬菜🥰-龍門客棧 (麗豪酒店)🇭🇰 沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店1樓 🇭🇰-💁🏻麗豪酒店都好多年歷史, 但入面既龍門客棧應該有裝修過, 環境超好古色古香 💁🏻服務都超級好: 會過黎介紹菜式同幫手斟茶加水💁🏻臨走有介紹母親節套餐, 野食高質而早鳥價折左都好抵! 推介!-🍲🐓砂鍋菜膽餛飩雞 (半隻) $268💯鮮 甜 美 味 ! 成隻雞既原味煲晒出黎, 飲每一啖湯都係濃濃雞油味💯俾我地影完相就幫手分左雞湯料同𢳂湯俾我地, 半隻雞足足有6碗😆💯餛飩皮滑餡靚, 菜膽有小棠菜同津白勁清甜-🥟南翔小籠包 (四件) $78✨大大粒皮超薄, 入面爆多肉汁熱辣辣✨醋好突顯肉汁鮮味😍-🧖🏻🦁 清燉獅子頭 $78 (每位)💯第一次食正宗清燉獅子頭, 勁大粒😆💯賣相簡樸唔鮮艷但係內有乾坤, 入面既豬肉又粉又嫩💯但重點當然係個湯😍 飲落 feel到充滿肉汁-🍖🍳🍚上海老炒飯 $158✨鑊氣炒飯粒粒分明😍 火腿絲同鹹蛋黃兩隻味都好突出但唔撞✨冇諗過佢咁大碟🤣 好彩我地都好好胃口, 好適合家庭聚會👍🏻 二人就可以點返啲小食點心-
👧🏻😋👅🍽✨
出色京滬菜🥰
龍門客棧 (麗豪酒店)
🇭🇰 沙田大涌橋路34-36號麗豪酒店1樓 🇭🇰
💁🏻服務都超級好: 會過黎介紹菜式同幫手斟茶加水
🍲🐓
砂鍋菜膽餛飩雞 (半隻) $268
💯餛飩皮滑餡靚, 菜膽有小棠菜同津白勁清甜
砂鍋菜膽餛飩雞 (半隻)

🥟
南翔小籠包 (四件) $78
✨大大粒皮超薄, 入面爆多肉汁熱辣辣
✨醋好突顯肉汁鮮味😍
南翔小籠包

🧖🏻🦁
清燉獅子頭 $78 (每位)
💯第一次食正宗清燉獅子頭, 勁大粒😆
💯賣相簡樸唔鮮艷但係內有乾坤, 入面既豬肉又粉又嫩
💯但重點當然係個湯😍 飲落 feel到充滿肉汁

🍖🍳🍚
上海老炒飯 $158
✨鑊氣炒飯粒粒分明😍 火腿絲同鹹蛋黃兩隻味都好突出但唔撞

砂鍋菜膽餛飩雞 (半隻)
南翔小籠包