甜品使我快樂💗 西樹泡芙 @chezchoux係我每月必食甜品🤩最愛佢地每天鮮製泡芙口味眾多🙌更不時推出新口味今次又出左期間限定款式🌸櫻花布丁泡芙同埋聯乘俏比特🍠白玉紫薯😋即刻要試試👏🏻🌸櫻花布丁泡芙淡香的櫻花布丁入口細滑配上櫻花造型白朱古力~賣相一流聯乘俏比特🍠白玉紫薯泡芙白玉就係口感Q彈麻糬配上濃郁紫薯~以及忌廉吉士醬~口感豐富🍫濃朱古力布丁濃郁朱古力忌廉~配上朱古力布丁雙重朱古力🍫雙重快樂❗️微甜而不膩以上三個外賣🤩買多一個🥭芒果乳酪 即買即食~口感外脆內軟😁甜忌廉配上酸甜乳酪 + 新鮮芒果~好味📍 西樹泡芙 (尖沙咀)尖沙咀港鐵尖沙咀站TST 2號舖#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #相機食先 #手機食先 #美食博主 #香港美食 #香港探店 #香港旅遊攻略 #香港旅遊好去處 #香港美食推薦 #西樹泡芙
甜品使我快樂💗 西樹泡芙 @chezchoux

雙重朱古力🍫雙重快樂❗️微甜而不膩

以上三個外賣🤩買多一個🥭芒果乳酪

即買即食~口感外脆內軟😁
甜忌廉配上酸甜乳酪 + 新鮮芒果~好味

📍 西樹泡芙 (尖沙咀)
尖沙咀港鐵尖沙咀站TST 2號舖