餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2020-12-11 557 瀏覽
依間百芳勁方便 就係太古城間誠品入邊🤣台灣夜市香腸 - 勁好食😂 台灣腸最正就係每一啖都帶點甜味 而且要烤得夠香 外皮夠脆先叫整得好 而依間我都真係比九分十分雖然只係25蚊 但份量好大兜 邊食邊講好好味 下次一定要再叫😂肉燥鹽酥雞乾拌面 - 面質較軟身 但軟得黎有咬口 唔係一pat野 而肉燥份量都幾多 同個面好夾香酥炸雞腿便當 - 飯量比面多 粉絲入晒醬油味 粟米係甜嫁😍 雞腿成隻手咁大舊 啖啖肉🤣🤣🤣 而肉質都算鮮嫩 唔係hea做😏黑糖珍珠鮮奶 - 今次破戒無叫小糖想試下佢原味 黑糖味好濃 珍珠口感中間偏硬 奶味唔算好濃 但叫佢黎送飯都唔錯👍🏻芋頭鮮奶 - 香濃芋頭味 飲落口感都滑身
依間百芳勁方便 就係太古城間誠品入邊🤣

台灣夜市香腸