這間將軍澳店是我食過最難食的喇沙湯麵menu 寫招牌喇沙,諗住試下招牌菜,一上枱,第一口先吃魚蛋,一咬,內裡冰凍,魚蛋完全沒有煮熱過,內裡凍冰冰,即刻要求服務員去換過一碗,另一碗新的,我又先試一口魚蛋...完全離晒譜跟剛才第一碗既魚蛋一樣凍冰冰,沒有煮熱過既然第一次有咁既投訴,正常第二次應該都煮返熱少少粒魚蛋當應酬下我,我都諗住會算數...但第二碗竟然跟第一碗一樣的凍,完全hea 我,漠視顧客既感受真的很嬲,即刻取消張單,太過份!到最後去櫃位埋單時跟經理投訴(換了兩次時,當時經理行開咗),幸好經理了解後即時道歉,會去跟進,亦給我地折扣,欣賞這位經理的服務態度,但食物質素同樣重要,真心希望食物好好改善,不要令顧客無回頭
這間將軍澳店是我食過最難食的喇沙湯麵

跟剛才第一碗既魚蛋一樣凍冰冰,沒有煮熱過

真的很嬲,即刻取消張單,太過份!

2020-07-07