2020-06-29 364 瀏覽
人人都話兆萬係美食界既「勇者之塔」 我地偏偏唔信邪 繼上次係果度試過其他日式放題之後 今次我地又黎到位於8樓既神戶屋日韓放題大快朵頤喇佢地既任飲任食放題價錢由$179起(指定時段) 而我地一行二人係星期日晚去食 每位收費$229加一 價錢比起同類型放題黎講算係幾抵 首先會黎左個刺身船先(有三文魚 海膽 希靈魚 帆立貝 珍寶蝦 玉子 等等)賣相好精美 一黎到我地兩個立即舉起相機 味道亦唔錯 刺身都幾新鮮 值得一讚既係食放題都居然食到唔單只唔臭而且仲好鮮甜既海膽刺身 非常驚喜!食物選擇多 劃餐紙由A排到J 刺身 天婦羅 日韓料理 串燒 拉麵 火鍋等等應有盡有 唔洗擔心冇野食/食唔飽部隊鍋:滿滿既芝士同肉肉肉肉 非常邪惡!飲品選擇比起同價位放題多 特別在有呢款芒果味啤酒 好fresh好得意雪糕雪條選擇亦都多 好多款都好吸引 有我最鍾意既藍莓乳酪雪條其他食物都唔錯 味道未必係最好 但以呢個價錢黎講算係超水準 而且選擇十分多 推介佢既壽司 炸物同埋黃金蝦 必食!甜品唔錯 係略嫌有d太甜 服務方面 雖然個場都幾爆 但上菜速度快 而且店員好細心 會主動問我地有冇野漏左單幫我地跟返最後埋單2百幾蚊位

部隊鍋

部隊鍋:滿滿既芝士同肉肉肉肉 非常邪惡!

壽司
炸物
黃金蝦

甜品

甜品唔錯 係略嫌有d太甜

最後埋單2百幾蚊位 捧住個大肚dum走 好滿足

總括而言 今餐既CP值非常之高 完全破解左「勇者之塔」呢個魔咒 有機會會再黎!
部隊鍋
壽司