2020-11-22 976 瀏覽
約朋友食生日飯朋友鍾意中菜見呢間網上面有咁多好評,個名又鬼鬼馬馬就決定試吓呢間結果就食到成肚氣平心而論呢間食物OK嘅三個人叫咗串燒、牛歡喜、花甲(當日冇蟶子)同埋八仙過海煲仔飯另外仲叫咗三個甜品同嘢飲總括嚟講食物質素唔錯個人幾鍾意牛歡喜同八仙過海其他都叫正正常常但服務態度真係唔掂話說朋友生日原先諗住買蛋糕打電話去問嘅時候佢話$150切餅費叫我哋喺嗰度嗌兩個甜品可以送埋煙花蠟燭好啦信佢決定唔買蛋糕諗住有煙花蠟燭影相靚啲去到嘅時候仲特登提過地下酒吧嗰層嘅Staff話陣間會order甜品記得要有蠟燭當時個男職員仲口口聲聲話:「得啦記得啦...你哋今日喺電話講過㗎喇,唔洗提咁多次!」結果最後係逐個甜品放低就走唔好話煙花蠟燭連普通蠟燭仔都唔見我哋即刻同返拎甜品過嚟嗰個女職員講佢仲要好似乜都唔知咁話係咩跟住先施施然拎返支煙花蠟燭返嚟完全破壞晒個氣氛即係咁如果你話我冇事先提過你都話啫事先喺電話度提過特登去到餐廳之後再提過你地啲Staff都可以做漏提你嘅時候仲要俾你串我長氣但最後又真係冇溝通過做漏晒啲嘢咁其實你餐廳內部啲員工有冇溝通嘅呢?同埋我唔覺得對客係啲咁樣嘅態度雖然某位男職員可能覺得只係玩玩下求
約朋友食生日飯
朋友鍾意中菜
見呢間網上面有咁多好評,個名又鬼鬼馬馬就決定試吓呢間
結果就食到成肚氣

事先喺電話度提過
特登去到餐廳之後再提過你地啲Staff都可以做漏
提你嘅時候仲要俾你串我長氣
但最後又真係冇溝通過做漏晒啲嘢
咁其實你餐廳內部啲員工有冇溝通嘅呢?
同埋我唔覺得對客係啲咁樣嘅態度
雖然某位男職員可能覺得只係玩玩下求其回應