2021-04-15 52 瀏覽
係葵芳食西餐既選擇唔太多 黎黎去去都係個幾間 見咁耐都冇食過呢間Cafe 就黎試下喇 之前食過幾次都ok既 我地係平日晏晝5點幾已經去到 不過餐廳就做梗清潔 要1800先開始晚市 見未入得就係門口睇下Menu先啦 選擇非常之多 有飯意粉扒小食甜品 仲有好多特飲 我地叫左兩個主菜 一個小食 再加杯飲品 主菜揀左香草牛油汁伴本菇燒春雞 一上到枱已經好香牛油味 餐廳好細心 將燒春雞一分為二 方便客人切黎食 燒春雞食落好嫩滑 唔會話好鞋身 仲會跟埋薯角 薯角食落熱辣辣 好香脆另外主菜仲叫左個鹿兒島豬豚扒配玉桂蘋果薯蓉 呢個好有驚喜 一上到枱個賣相係好令 好吸引 煎到金黃色 同埋唔會話好瘦 有少少肥 食落好多肉汁 啲肉好滑身 仲跟埋個薄荷醬同燒汁 點埋燒汁仲好食 燒汁好香口 唔會話好淡冇味 仲有個薯蓉同埋一粒粒既蘋果蓉 成個配搭係好夾 小食揀左墨西哥脆薯格 個份量都幾大份 炸到好香脆 凍左都唔會話淋晒 仲好脆口 上面仲會有酸忌廉同埋墨西哥醬俾你點 唔點醬已經好好食 點埋仲會更加好食整體黎講 環境唔錯 員工既服務態度好好 好有禮貌 好滿意 食物又高質 價錢合理 幾抵食 下次會再黎試下其他野 值得一

整體黎講 環境唔錯 員工既服務態度好好 好有禮貌 好滿意 食物又高質 價錢合理 幾抵食 下次會再黎試下其他野 值得一試
凍檸茶
墨西哥脆薯格