2023-10-09 281 瀏覽
🍝Y Pasta香濃野菌湯+酥皮酥皮焗到剛好~放湯飲好夾🤤野菌湯香濃·飲落感覺好足料👍QB明太子醬北海道帆立貝意粉無諗過個醬汁咁夾食落咁開胃~隨時食多碟都得😂小編覺得幾好食~除非睇緊既你唔鐘意明太子🫣😂帆立貝都算大隻~推介👏川味雞肉薄餅Max埋做Pizza真係估唔到又係好夾~咬落有陣陣雞煲味😂😂感覺小編都唔知點解😜味道唔算咸不過有小小辣~完全唔食辣既要諗諗啦🤪烤加拿大斧頭扒配蜜糖芥末醬算好大塊~厚肉得黎肉嫩多汁🤤配蜜糖芥末又係無得輸👏好食盛惠💰$6xx好味指數(7級最佳)▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇—————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:價錢方面豐儉由人😅銅鑼灣區~食物·環境都唔差~小編唔敢講好抵食不過就覺得唔算好貴👍推介俾大家黎試下~最好訂位~夜晚有時都好快爆場😌快啲黎trytry😜
🍝Y Pasta

香濃野菌湯+酥皮
酥皮焗到剛好~放湯飲好夾🤤野菌湯香濃·飲落感覺好足料👍

QB明太子醬北海道帆立貝意粉

川味雞肉薄餅

烤加拿大斧頭扒配蜜糖芥末醬
算好大塊~厚肉得黎肉嫩多汁🤤配蜜糖芥末又係無得輸👏好食

盛惠💰$6xx

好味指數(7級最佳)
▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇

—————————————————