餐廳: 一杯鐵板燒居酒屋
資訊:

2014-11-14 7199 瀏覽
公司有同事生日 決定去一杯食lunch由於訂左位 所以唔使拎飛等 平時唔訂位有時要等好耐的  由於十多人 所以無辦法安排到一齊坐 分左兩張枱我揀左刺身定食 無加錢要飲品一個餐包括左小食, 麵豉湯, 刺身同一大碗飯小食細細碗 味道ok , 湯都係正常的麵豉湯 不會好特別 但唔會難飲刺身比想像中多款式 好開心 有六樣 基本上樣樣都好新鮮 其實次次去一杯食魚生都好新鮮 likelike三文魚腩好肥美 海膽帶子放埋一齊好鮮甜 蝦既質感亦好正 有咁多刺身可以成碗飯食哂呢個既刺身當然唔會係最頂級啦 但以呢個價錢黎講 我已經好滿足 下次同frd lunch 會再黎~
公司有同事生日 決定去一杯食lunch
由於訂左位 所以唔使拎飛等 平時唔訂位有時要等好耐的

由於十多人 所以無辦法安排到一齊坐 分左兩張枱
我揀左刺身定食 無加錢要飲品
刺身定食
一個餐包括左小食, 麵豉湯, 刺身同一大碗飯
刺身比想像中多款式 好開心 有六樣 基本上樣樣都好新鮮
其實次次去一杯食魚生都好新鮮 likelike

下次同frd lunch 會再黎~

題外話/補充資料: 食lunch 比較難訂位 如想食要提早book枱或者早少少黎食 member 黎lunch 只可儲分 無八五折
2014-10-13
生日