喺大埔嘅呢間2個鐘任食放題性價比勁高😍 佢哋有好多款食物可以揀,包括冷盤前菜🥗、魚生🍣、壽司🍱、創意壽司🍣🎨、手卷🌯、卷物🍥、串燒🍢、一品料理🍲、燒物🔥、煮物🍲、甜品🍨同埋酒水🥤魚生同壽司好新鮮好好食 每一塊生魚片都好嫩 完全唔似一般放題嘅質素 我哋無限encore呀😋除咗傳統嘅魚生同壽司 佢哋仲有好多創意十足嘅創作壽司同手卷🍣🎨🌯 有啲仲會加入特別嘅醬料或者配料 味道好獨特😋 而手卷都係即叫即做😍另外 佢哋嘅串燒都好出色🍢 肉質鮮嫩多汁 烤得剛剛好 外面焦香裡面仲保持住原汁原味🔥 仲有其他嘅一品料理 連花膠都有啊!🍲對於甜品控嚟講 呢個放題餐廳嘅甜品選擇亦都唔少🍨 不論係傳統嘅日式甜品定係創意嘅甜品 你都可以喺度滿足到😋 最令我驚喜係佢竟然有榴槤雪糕 而且佢哋仲有朱古力噴泉🍫🌊 真係又好好食又好好玩💕值得一提嘅係佢哋連sake都係任飲😍🍶!! 飲多幾杯即時抵晒😆😆😋晚市 星期一至四 💰$298星期五、六、日、公眾假期 💰$308 滿屋日本料理 @manya_japanese_tp📍大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkf

晚市
星期一至四 💰$298
星期五、六、日、公眾假期 💰$308

滿屋日本料理 @manya_japanese_tp
📍大埔安邦路8&10號大埔超級城地下542-548號舖

#hkfoodie #香港美食 #hkig #hkfood #hkfoodblogger #打卡一流 #打卡餐廳 #生日飯 #聚會之選 #美食餐廳推薦 #美食推薦 #份量班 #性價比餐廳 #紅磡 #大埔美食 #大埔超級城 #日式放題 #任飲清酒 #滿屋日本料理 98 ChillChu.foodie发布了一篇小红书笔记,快来看吧! 😆 9c2C889ByeCC30K 😆 http://xhslink.com/HO0C8G,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!