2021-10-27 136 瀏覽
如果見到餐單所有野心郁郁都想試既話就同我地一樣不如選雙人日式套餐啦❤️· 小菜(3款)分別係梅、蘿蔔同蠔唔好以為小菜係好細碟 其實整體都好大碟㗎!蠔真係令我好有深刻嘅印象 完全無想像小菜都有咁豐富嘅效果😆😆· 涼拌毛豆毛豆無得輸 🤤🤤🤤🤤· 炸雞與台式五味醬好juicy呀! 炸粉唔厚 咬落去即刻有肉汁流出來 台式五味醬好特別 有點酸味也有點甜味· 熱炒魷魚拌明太子醬明太子醬完全包曬每一件魷魚 有微微辣 好惹味呀· 京蔥檸檬味豬腩豬腩燒得好香 然後醬汁好特別嘅 有好大嘅檸檬味 有少少酸味味 唔錯唔錯配埋雙蔥食 風味一流· 茶漬兩碗 糖心蛋分別係三文魚茶漬飯同埋明太子茶漬飯兩個我都好鐘意 珍珠米令口感大大提升由於明太子味較濃 所以大家可以先食三文魚先❤️飯伴埋糖心蛋做得好流心呀😍😍· 灸烤鮪魚佐芥末蛋黃醬第一次試咁樣整既鮪魚 有半生半熟既感覺 好晶凝通透 😳配埋芥末蛋黃醬令到魚味更出 個人覺得呢個可以係必叫呀!· 伯爵茶紅茶巴斯克芝士蛋糕好香濃伯爵茶味 仲可以按個人喜好落伯爵茶醬· 抹茶鮮奶抹茶味香濃 飲到底都係充滿抹茶嘅香味兩人餐份量好大份 唔好貪心再加野啦真係好好好好飽架!如果仲有其
如果見到餐單所有野心郁郁都想試既話
就同我地一樣不如選雙人日式套餐啦❤️

· 小菜(3款)
分別係梅、蘿蔔同蠔

· 抹茶鮮奶
抹茶味香濃 飲到底都係充滿抹茶嘅香味
抹茶鮮奶

兩人餐份量好大份 唔好貪心再加野啦
真係好好好好飽架!
如果仲有其他野想試 可以下次再黎過

餐廳有兩層 今次好幸運地被安排坐樓上 好有自成一角既感覺 好舒服呀!
整間餐廳都好闊落🥳🥳
小菜和灸烤鮪魚佐芥末蛋黃醬