2021-05-24 154 瀏覽
頭盤:🫕龍蝦湯Creamy 口感,鮮味濃郁,湯面飄浮龍蝦肉多士,成功將餐湯&餐包完美結合😍讚!👍🏻🥗龍蝦紅菜頭沙律擺盤精緻,並非普通得幾條蝦碎撈埋既沙律❌而係大大塊原條龍蝦肉x2鋪面😲,搭配新鮮紅菜頭,味道酸甜清新,開胃之餘又抗氧化,養顏健康之選!💪🏻Pizza:🍕原隻火焰焗龍蝦披薩重點來了‼️店員上枱即時淋上冧酒點火🔥 Pizza上的原隻龍蝦頭在燃燒,霸氣十足!😤蝦頭內釀入芝士雜菌粒,餅底香脆芝士豐厚而且會拉絲(看圖)😋😋必食!👏🏻主食:龍蝦香草意大利飯 (可選半隻/全隻)又係我至愛嘅risotto 😌色香味俱全!龍蝦鮮味多肉!一貫我會食晒既水準😝飲品:Green Point (pineapple juice,Blue Syrup,Soda)🍍陣陣菠蘿香,酸酸甜甜,最喜歡的小清新感覺!💛Iced Oreo Chocolate (🍫,Vanilla ice-cream,Milk,Oreo Crumbs)濃濃朱古力奶,配上雲尼拿雪糕球及Oreo餅塊,甜食愛好者必選!😍人均消費:$300~食完咁高質既龍蝦餐,總括來講,無論環境、食物、服務我都比滿分!🌟🌟🌟🌟🌟👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💸💸💸💸

頭盤:

🫕龍蝦湯

🥗龍蝦紅菜頭沙律
擺盤精緻,並非普通得幾條蝦碎撈埋既沙律❌

Pizza:
🍕原隻火焰焗龍蝦披薩

主食:
龍蝦香草意大利飯 (可選半隻/全隻)

飲品:
🍍陣陣菠蘿香,酸酸甜甜,最喜歡的小清新感覺!💛

人均消費:$300~

🌟🌟🌟🌟🌟
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻