2K
2005-07-29 233 瀏覽
我食0左10 幾年地茂館甜品, 最鍾意食佢0既楊枝甘露, 好香好香0既芒果+花奶味, 有荔枝同芒果chunks, 另外碌柚絲甜, 又一d 都唔苦, 好正!冬天去食, 最正就係熱燉奶, 奶味好重, 又滑, 細食d 0既女仔直程可以食一碗當lunch. 燉蛋反而無燉奶咁好食, 好滑但淡0左少少.另外佢d 桑寄生蛋茶都好好食.不過我個人就不太推介佢d "XX 西米露" 喇, 實在普通0左少少, 而且椰汁味唔夠濃.Service 幾好, 店員有禮貌, 即使你0係最多人幫襯0既時段(e.g. Sunday evening), 店員都好快attend to 客人0既要求.另外, 舖入面係全面禁煙的, 好憎人食煙0既我非常欣賞.

另外佢d 桑寄生蛋茶都好好食.

另外, 舖入面係全面禁煙的, 好憎人食煙0既我非常欣賞.
楊枝甘露