餐廳: 江南瀨粉 (福榮街)
資訊:

2022-08-31 445 瀏覽
江南瀨粉主打每日新鮮人手製既瀨粉,點餐形式同車仔麵一樣,可以自己揀唔同既配料、湯底、麵類,但係黎到緊係一定要食佢地既瀨粉啦!  1⃣️木耳絲鳳城水餃瀨粉(豬骨湯底)($44) 瀨粉真係同出面食開果啲好唔同🤩比起出面食到既粗,同埋因為人手製既,每一條都唔同粗幼,食落係煙韌彈牙,都幾特別!豬骨湯底清清地,飲落唔會覺得太鹹😌見到呢度有牆上列住十大必點既配料,鳳城水餃就係其中一款,嗌左黎試下,每隻都好大粒好飽滿😳入面有啲木耳絲同埋豬肉,幾推薦。  2⃣️潮州魚蛋鮮蝦雲吞瀨粉(豬骨湯底)($45) 潮州魚蛋同埋鮮蝦雲吞都係十大推薦入面,潮州魚蛋唔係想像中既球狀,偏四四方方咁,食落好彈牙!另外雲吞有成粒蝦係入面,好食😋
1⃣️木耳絲鳳城水餃瀨粉(豬骨湯底)($44)

2⃣️潮州魚蛋鮮蝦雲吞瀨粉(豬骨湯底)($45)