西貢海灣會燒烤大王

Beach BBQ King
2024-03-16 424 瀏覽
襯冬天未完同朋友仔去西貢bbq🤓星期日bbq價錢,每位$277,只收現金。我哋一點幾到bbq場,唔係好多人🤓再晏啲就越嚟越多人。入場時會提供每人一份燒烤叉、紙碟、發泡膠碟、飲品杯、同埋每枱一個蜜糖膠兜+掃,可以去食物區拎蜜糖。我哋自己帶咗啲金菇蒜蓉牛油去燒🤓去到發現原來呢度有牛油提供,不過應該係人造牛油,一大桶嗰啲。我哋仲自己帶咗燒烤網,綿花糖,因為場地冇提供。覺得幾好食嘅食材有:咖喱魷魚、豬頸肉、紅腸、漢堡扒、牛油粟米🤓推薦帶個錫紙兜過嚟,將啲粟米切粒粒,然後燒熟佢。飲品機嘅水唔係幾好飲,蘋果汁好甜😬呢度嘅麵包係厚方包同埋法包,個人比較鍾意燒生命麵包多啲🥹厚方包有啲難燒呢度啲野食一定唔係靚食材,勝在有得任飲任食,又有得同朋友吹下水,都幾開心🤓#沒有接受用餐款待
襯冬天未完同朋友仔去西貢bbq🤓

星期日bbq價錢,每位$277,只收現金。

我哋一點幾到bbq場,唔係好多人🤓再晏啲就越嚟越多人。

飲品機嘅水唔係幾好飲,蘋果汁好甜😬

#沒有接受用餐款待