🍽✨COTI忌廉汁煙三文魚意粉全日早餐舊公司以前也是都會過下嚟training嘅, 有咗地鐵之後真係好方便呢個商場裏面都好多嘢玩好多嘢食勝在夠平夠親民貼地有間水ok嘅西餐廳, 商場裏面約咗同事食lunch 嚟到呢間咖啡店 裝修簡約咖啡好有水準 我點咗個蜂蜜咖啡 係有真嘅蜂蜜蜂巢嘅 甜甜地好健康 我朋友點咗個棉花糖熱朱古力上面有溶化咗嘅棉花糖好煙韌奶泡好厚 嘢食都好有驚喜判埋咖啡一樓呢度個全日早餐 都好唔錯有新鮮蜜瓜 雞扒同埋 沙律菜 另外仲點咗一個 忌廉汁煙三文魚意粉三文魚份量多 味道都ok 食完嘢可以行埋附近商場又近 車站好方便 如果週末有時間我會嚟飲咖啡坐一個下午. #COTI #COFFEETIME #西式餐廳 #沙田 #觀塘 #咖啡 #必食之選💥餐廳資料餐廳:Coti地址:沙田石門安群街1號京瑞廣場2期2樓228A號舖Openrice:https://bit.ly/2T4vZ7E
🍽✨COTI

我點咗個蜂蜜咖啡 係有真嘅蜂蜜蜂巢嘅