肥仔丹四圍去為食咗咁多年,終於的起心肝寫食評第一篇嘅食評就獻俾呢間我認為係全城最好食嘅All day breakfast - Studio Caffeine 一入到舖頭見到大約有30個位,自由搵位坐,坐低後就出櫃台落單。大約等咗十分鐘到,呢枱咁吸引嘅食物就出現喺我地面前喇一睇呢個咁色彩繽紛嘅擺盤已經令我同為食小仙仙食指大動喇American - 法式奶油麵包: 外脆內軟,仲係暖暖地,有半溶嘅牛油,教我如何不愛它- 煙肉: 油香十足又不太膩- 炒蛋: 滑得黎又唔會水汪汪- 秘制焗豆: 果然係秘制!好似比平時焗豆甜少少,連平時麻麻地鍾意食焗豆嘅我都好Likey!- 煙三文魚: 唔太咸,good- 大蘑菇: 好好好Juicy!!! 勁有蘑味- 芝士腸: 腸皮脆,辣辣地,好香口,Dup落好重芝士味- 紐倫堡腸: 白腸冇咁重味,但一樣好香口- 香煎車厘茄: Fresh- 黑松露薯蓉: 薯蓉口感夠滑,黑松露份量恰到好處,唔會怕漏Monster 大部分同American都大同小異,係少咗芝士腸同煙三文魚,但就多咗:黑椒煙燻肉: 凍食的,不過不失新鮮水果: 大粒爽甜青提!Fresh 沙律菜: 非常fr
肥仔丹四圍去為食咗咁多年,終於的起心肝寫食評

一睇呢個咁色彩繽紛嘅擺盤已經令我同為食小仙仙食指大動喇

- 煙肉: 油香十足又不太膩
- 炒蛋: 滑得黎又唔會水汪汪
- 煙三文魚: 唔太咸,good
- 大蘑菇: 好好好Juicy!!! 勁有蘑味
- 芝士腸: 腸皮脆,辣辣地,好香口,Dup落好重芝士味
- 紐倫堡腸: 白腸冇咁重味,但一樣好香口
- 香煎車厘茄: Fresh

Monster

黑椒煙燻肉: 凍食的,不過不失
新鮮水果: 大粒爽甜青提!Fresh
沙律菜: 非常fresh, 少少salad dressing已經非常flavorful
Iced Latte

Iced latte
咖啡夠香,不過可惜啲冰溶咗就淡咗啲。

紅菜頭Latte
冇喺第二度飲過,甜甜地嘅紅菜頭同個奶好夾!無論賣相同味道都100分!

本身只係諗住支持下地道小店,冇諗過咁高質!最後唔係住附近嘅我地居然兩個月去咗三次,咁你就知我地有幾食過返尋味啦
Iced Latte
  • All Day Breakfast