招聘中
27天前
薪金面議
27天前
2024-04-06 95 瀏覽
黎過呢間分店咁多次,不嬲入坐嗌number都係順住嗌,叫左再問你介唔介意坐吧檯位,不過唔知係員工問題定公司轉左政策,今日三個人去食,我地係111號飛,女員工話依家得三人吧檯位,120號唔介意坐吧枱可以即時入坐。我地都覺得奇怪點解唔嗌我地先,不過我地想坐卡位多d, 咁就由佢,諗住都係等多陣,一等就15分鐘。點知等到我地時,女員工問我地介唔介意坐吧檯…我地問,既然都係要坐吧檯,咁點解一開始唔嗌我地number? 如果佢話係唔小心睇漏咗我個Number我都仲接受到,點知佢聲稱佢嗰時係話120前都可以入坐喎…可能我撞聾,都可能係佢講到急口令咁我老人家聽唔到。不過已經唔重要,唔發生都發生左,呢個故事教訓我哋下次要企正喺reception前邊,一來可以聽清楚佢噏乜,二黎唔駛驚唔夠其他人快手俾飛🤭 明明之前咁逐個Number嗌咪幾好,係要搞到咁亂又要鬥快,唔知為乜