一踏入呢間餐廳已經有個好唔舒服的感覺,見到有兩把長掃把打橫咁放咗喺長沙梳化位上面,立刻覺得長沙發位有點污糟,頓時失去左度假嘅感覺但山長水遠入嚟又book咗餐廳又冇理由唔食㗎,咁就唯有坐低食嘢啦預先訂咗2點本來係想坐近沙灘嘅位置打卡實際訂咗同walk in 冇咩分別店員唔會因為你book咗會預留位置俾你,都係早到早坐所以勸喻想打卡影靚相嘅人,不如早啲到早啲霸位最實際食物方面最值得一提係burger舊牛乾到好難食,order 前有問我要幾多成熟,上枱一睇到同全熟冇咩分別,重熟到燶晒黑邊添🤡喺食物啱啱嚟齊,岩影完相剛開始食緊之際,大約坐咗一小時,餐廳嘅職員竟然同我哋講,而家你哋last order,問我哋有冇嘢要嗌,我哋枱面嘢食都未食到一半,點知我哋洗唔洗再叫呢,果時先知只可以坐90分鐘。其實滿心歡喜諗住想食個飯後甜品,因為好唔夠時間最後梗係冇食到啦餐廳嘅服務態度有點冷漠,加埋食物環境地點等,唔會再特登搭咁遠車入嚟食呢間只可以坐1.5小時餐廳,整體黎講有點不值得感覺。這裏本身個沙灘環境不錯,我下次會想再來游水,好肯定一定唔會再幫襯呢間餐廳。🤡
一踏入呢間餐廳已經有個好唔舒服的感覺,
見到有兩把長掃把打橫咁放咗喺長沙梳化位上面,
立刻覺得長沙發位有點污糟,頓時失去左度假嘅感覺

但山長水遠入嚟又book咗餐廳又冇理由唔食㗎,
咁就唯有坐低食嘢啦

預先訂咗2點
本來係想坐近沙灘嘅位置打卡
實際訂咗同walk in 冇咩分別
店員唔會因為你book咗會預留位置俾你,都係早到早坐

所以勸喻想打卡影靚相嘅人,不如早啲到早啲霸位最實際