2018-05-04 465 瀏覽
今日係老公的生日🎂🎊🎊應老公的要求試下呢間成日行過都覺得好吸引的但馬屋日式火鍋🍲😋我地六點半已經到達,門口都堆左六七人,我地兩個人唔駛等位已可立即安排入座。餐廳都幾貼心,雖然坐四人座位,但中間會有塊Petition間開,食得安心又自在。一坐低侍應已經講明入座時間起計90分鐘食用時間,所以我哋要快啲決定食什麼了!老公好利害挑戰藥膳麻辣鍋,而我就選擇甘露鍋因為配黑無和牛最好味👍🏻我哋點了日本產黑毛和牛放題套餐($289/人),有黑毛和牛/嚴選牛肉/豚肉。選配菜的盤是小木盤,走日本風格。鍋來了。以下是甘露鍋,即係甜豉油。藥膳麻辣鍋👇🏻👇🏻👇🏻睇見都覺得好辣🤢不過老公話唔係好辣,紅棗花椒味比較重。美味的肉來了🤗🤗🤗豚肉👇🏻老公comment十分好食🤤嚴選牛肉👇🏻望到d肉未放入口已經流哂口水🤤最期待的黑毛和牛👇🏻👇🏻🤤🤤🤤🤤望到佢的脂肪分佈均勻,好令👍🏻而且入口即溶....真係好好食!起動了😋一人一鍋可以試到不同味道🥘幾過癮出面有自助bar可以夾蔬菜、菇類、蕃茄、南瓜、冬瓜、海帶、丸類等等...個人口味覺得海帶好好食,而且又健康👍🏻仲有果汁汽水任飲,四款Haggen Dazs雪糕🍦任食。雪糕有新

鍋來了。以下是甘露鍋,即係甜豉油。
甘露鍋

藥膳麻辣鍋

美味的肉來了🤗🤗🤗豚肉👇🏻老公comment十分好食🤤
豚肉

嚴選牛肉👇🏻望到d肉未放入口已經流哂口水🤤
嚴選牛肉

黑毛和牛

起動了😋一人一鍋可以試到不同味道🥘幾過癮

出面有自助bar可以夾蔬菜、菇類、蕃茄、南瓜、冬瓜、海帶、丸類等等...個人口味覺得海帶好好食,而且又健康👍🏻仲有果汁汽水任飲,四款Haggen Dazs雪糕🍦任食。雪糕有新口味,薰衣草藍莓味雪糕,好古怪😕好似食緊薰衣草落肚😅個人建議唔好食咁多丸類因爲都係麵粉好快飽...食多d肉同菜比較好😬90分鐘的時限好快就到,侍應會好貼心咁提早10分鐘提醒你☺️因為餐廳門口已經有接近20人等緊位🤣🤣🤣🤣好大壓力喔🙃星期五的晚上總是人山人海🌊🌊🌊🌊所以我地都好配合地埋單走人!和牛真係好好味啊........誠意推介俾朋友❤️

2018-05-04
生日