招聘中
薪金面議
11天前
$70-$85
時薪
更多筍工 (8)
2019-11-02 671 瀏覽
今日有緣跟朋友去beans食下午茶,想坐得舒服可以傾下計。星期六既下午茶時段唔算多人,我地唔洗等位就入得去啦😎亦因為我地都唔算好肚餓,所以一人叫一樣之後share一齊食。第一樣叫左手撕豬仔骨漢堡,價值$116(包基本飲品)。有薯條,洋蔥,蔬菜和洋蔥做配菜。漢堡都大個,所以兩個人share食剛剛好。薯條外脆內軟,熱既薯條配茄汁好好食。不得不題重點豬仔骨,非常充料,十分惹味🌟起初以為過百元要一個漢堡有少許貴,但豬仔骨充料既程度很滿意,是值得的。第二樣叫子GAT,是期間限定的甜品。本身是隨心選擇,見到有期間限定就揀左佢, 點知上菜既時候充滿驚喜🌟 首先成個presentation已經好好,底下放左一d乾冰,所以會噴d煙出黎。右上角係乳酪雪糕, 清清地酸酸甜甜,感覺清新。 輪到重點三個桔仔,用咗薄荷葉黎扮桔葉。 桔仔係熱嘅麻薯,內裏係奶皇,感覺都幾得意。 桔仔係好味😋,不過食得多就有d濟。 另外仲有d柚子醬同朱古力碎做配搭, 加埋士多啤梨令顏色豐富。唯一要挑剔既地方,就係我地坐既位置比較細。因為我地二人只分到一張小枱, 勉強放下兩樣嘢食就已經冇曬位。旁邊既枱既距離有d近(GAT相可見兩枱相隔的
手撕豬仔骨漢堡

GAT

唯一要挑剔既地方,就係我地坐既位置比較細。因為我地二人只分到一張小枱, 勉強放下兩樣嘢食就已經冇曬位。旁邊既枱既距離有d近(GAT相可見兩枱相隔的距離),有少少迫既感覺。

整體黎講今次下午茶都好有驚喜, 兩款食物都非常滿意,上菜速度和服務態度都正常。

2019-11-02
手撕豬仔骨漢堡