聖誕節男朋友book咗lunch buffet食聖誕大餐🎄🥂本身喺網頁book咗 12nn 入去食,係book 後第二日餐廳打嚟confirm喺由11am-2:30pm👍🏻可以食足3.5hr😍😍#熱食芝士焗龍蝦(5/5)一定一定要試芝士焗龍蝦,真係好正好好食,我同男朋友一共食咗5份(1份-半隻),佢入面亦都有蘑菇等等配料,超級夾👍🏻片皮鴨(5/5)另外一個必試嘅係片皮鴨,呢一度唔係自己攞返去整,而係廚師問你要幾多,佢係即叫即整。咁鴨皮超級脆口好味😋男朋友係片皮鴨fans 一直係咁攞🥳另外好食嘅:燒豬腩肉、酸菜魚、中式燉湯#冷盤(由於我唔食冷盤,所以我都係問返男朋友意見)海鮮:龍蝦、生蠔(新鮮、有海水味、唔係死咸味)#甜品黎到最期待嘅甜品🥳Crepe(4/5)Crepe都係廚師即叫即整,可以配上唔同雪糕(vanilla,strawberry,cookie n cream etc)同埋唔同醬(Nutella etc)😍雪糕好好味,叫咗vanilla,仲食到雪尼拿籽小蛋糕-又打卡able又好味😍可惜太細個胃,如果唔係真係想試哂所有甜品🧁🍨#飲品自己任攞:汽水、橙汁、西柚汁、蘋果汁至於熱茶咖啡
本身喺網頁book咗 12nn 入去食,係book

#熱食
芝士焗龍蝦(5/5)

片皮鴨(5/5)

另外好食嘅:燒豬腩肉、酸菜魚、中式燉湯

#冷盤
(由於我唔食冷盤,所以我都係問返男朋友意見)

海鮮:龍蝦、生蠔(新鮮、有海水味、唔係死咸味)

#甜品

黎到最期待嘅甜品🥳

Crepe(4/5)

小蛋糕-又打卡able又好味😍

可惜太細個胃,如果唔係真係想試哂所有甜品🧁🍨

#飲品
自己任攞:汽水、橙汁、西柚汁、蘋果汁

至於熱茶咖啡就可以問staff ,都係仼叫😍

#環境
可能由於限聚令關係,餐廳都唔係話好多人,所以環境唔會太嘈太迫,亦有播聖誕歌,增添成個聖誕氣氛🎄🎄

冷盤
片皮鴨