ATUM High Tea Set $378 for 2充滿藝術感既high tea!!😎😎鹹點同甜點小心翼翼地相間排列於長碟上我花左十五分鐘去細心欣賞發現呢碟食得既藝術品竟然比起其他地方那個三層架形態更美然後我再用了整個下午享受呢個tea set同呢度咁幽美既環境及為其拍照鵝肝凍批 鵝肝醬厚厚 味道濃郁 配埋底下件脆餅 食落多左份層次感鹹點仲有紅菜頭三文魚 青瓜蟹肉沙律 吞拿魚杯 仲有parma ham~甜點最中意紫薯朱古力撻 入口順滑 亦唔會太甜太膩💜Macaroon一咬落去 滿滿都係軟滑既朱古力 仲好有脆感 好滿足😍個tea set仲有兩個柚子醋沙律同兩杯飲品!65%熱朱古力奶 有拉花仲有棉花糖 質感厚滑 幾濃郁 仲有少少苦香☕玫瑰蕎麥茶 用沙漏計時焗3分鐘飲得 香氣撲鼻 味道清甜 侍應仲會自動幫你refill再焗 飲左好多壺茶!!⭐然後仲嗌左個幾特別既甜品~鹹蛋黃雪糕·香芋蓉·檸檬棉花糖 $82呢排興鹹蛋黃嘛hahaha 估唔到配雪糕凍食都咁正 鹹香味濃 仲有d沙沙既質感😋 差d以為食緊舊真既鹹蛋黃😳 而棉花糖+香芋蓉味道相對上冇咁濃烈 令鹹蛋黃味道更加突出
ATUM High Tea Set $378 for 2

發現呢碟食得既藝術品
竟然比起其他地方那個三層架形態更美
及為其拍照

甜點最中意紫薯朱古力撻 入口順滑 亦唔會太甜太膩💜

個tea set仲有兩個柚子醋沙律同兩杯飲品!

然後仲嗌左個幾特別既甜品~
鹹蛋黃雪糕·香芋蓉·檸檬棉花糖 $82
鹹蛋黃雪糕·香芋蓉·檸檬棉花糖