2023-07-13 57 瀏覽
朋友講先知原來旺角店搬左🥳 大左又靚咗喎衰鬼✨食過幾次 係一間會不斷回頭嘅Cafe💛 食物同飲品質素都keep到٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 攞獎嘅拉花真係top 💯❣️蜆肉辣茄醬意大利粉 $98轉左長通粉 冇咁單調🍅 同朋友都覺得好好食‼️辣辣地好開胃🌶️ 意粉煮得啱啱好 chewy🍝 用新鮮蜆肉都幾飽滿🐚有洋蔥蕃茄蓉同埋好多 sun-dried tomato😍 ❣️虎蝦青醬意大利粉 $98呢個比較清爽 蘆筍蕃茄配上青醬🟢 蝦肉有煎過好爽彈🦐🦐 份量都唔細✨❣️炸魷魚配他他醬 $68三個女仔嗌兩個主菜一個小食啱啱好💁🏻‍♀️魷魚好新鮮 炸皮薄 點他他醬好食🤤❣️Mocha $42❣️Matcha Latte $42❣️Pineapple Fizz $38⚠️拉花真係犯晒規(๑•̀ㅁ•́๑)✧ 係有攞獎嘅咖啡師坐鎮~ 飛馬🐎同🐏都好靚☕️抹茶好幼滑夠濃郁 推薦🍵 mocha都唔會太甜飲完好精神🥳呢間Cafe真係紅咗好耐 而家唔使排隊啦🥰 整體食物同飲品質素都真係滿意 性價比高٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 原來仲有咖啡拉花課程 想join‼️☕️
朋友講先知原來旺角店搬左🥳 大左又靚咗喎衰鬼✨

蜆肉辣茄醬意大利粉